KRIJG HUN VERTROUWEN. WAT ZOEK JE?
VOOR MEZELF
Ik zoek een korte, praktische workshop
  • Praktisch
  • Toepasbaar
  • Uitdagend
VOOR MEZELF
Ik zoek een gedegen, persoonlijke training
  • Persoonlijk
  • Diepgaand
  • Effectief
VOOR MIJN STUDENTEN
Ik wil de complete
methode leren
Waarom Speechwell?
Norbert Netten, grondlegger Speechwell
In organisaties gaat het om anderen meekrijgen, zodat de juiste dingen gebeuren. Dat lukt niet door voor de groep te gaan staan ...
lees verder
BEKIJK VIDEO
Ik ben erg onder de indruk van Speechwell. Het is een compleet andere manier van presenteren, waardoor je mensen echt met je mee krijgt.
Marc Hendrikse, CEO NTS-GROUP
Blog / Publicaties
11 december, 2017, 10:26 by Speechwell ®

boek SpeechwellDe complete Speechwell-methode als leerboek! Volg hoe de manager Gerard begeleid wordt bij het voorbereiden van een belangrijke presentatie aan collega's. Gerard wil dat zijn presentatie aanzet tot discussie en dialoog, terwijl normaal gesproken iedereen slechts passief luistert.

Lees verder >

11 december, 2017, 10:26 by Speechwell ®

Speechwell logo  Semler creëerde niet alleen een van de fijnste en meest succesvolle bedrijven om voor te werken. Hij ontwikkelde ook scholen en managementopleidingen. En hij begeleidt al dertig jaar lang bedrijven over de hele wereld, in alle sectoren. Af en toe geeft hij een lezing. Is zijn presentatie net zo inspirerend als zijn managementstijl?
Lees verder >

Binnenkort / Agenda
4 Sept, 2018

Speechwell logo  ‘Ze zijn zo passief. En als ik na afloop een vraag stel komt er nauwelijks respons.’

In organisaties gaat het om anderen meekrijgen zodat de juiste dingen gebeuren. Met een monoloog lukt dat niet. Weinig mensen worden gemotiveerd door iemand die ze vertelt hoe ze moeten denken en wat ze moeten doen. In deze eendaagse Masterclass leren leidinggevenden, managers en andere professionals hoe ze (zichzelf) interactief en dialoogbevorderend kunnen presenteren en communiceren! Ze bereiken veel meer! Leer het in één dag.

 

Bekijk het volledig programma

Blok I: 2, 3 okt, 2018 , Blok II: 6, 7 nov, 2018

"Ze zien niet wat ik in me heb, wie ik ben. Daardoor krijg ik niet het vertrouwen dat ik verdien. Frustrerend!"


De Congruente Professional dicht het gat tussen wat je in je hebt en hoe dat door anderen ervaren wordt. Het is een persoonlijk en bijzonder effectief programma voor professionals die bereid zijn een stap dieper te gaan.

 

Bekijk het volledig programma